دستگاه ار اف مولتی پلار (RF چند قطبی) فناوری جدید و انقلابی ست که نیازی به جراحی ندارد و درواقع یک روش درمانی غیر تهاجمی به شمار می اید . فرد متقاضی در این روش جوانسازی که از سال 2001 جهت بهبود افتادگی پوست و علائم پیری به روش های جوانسازی پیوسته است ، بدون تحمل درد یا زمان ریکاوری طولانی می تواند نتایجی از قبیل کاهش چین و چروک ، خطوط ، بهبود منافذ باز پوست و جای آکنه ، برطرف کردن خطوط پیشانی و خطوط خنده ، شاداب شدن پوست و همچنین کاهش افتادگی گردن و غبغب را مشاهده کند . دکتر غلامرضا مجلسی در این مقاله بیشتر در این مورد توضیح داده اند.

 

ار اف مولتی پلار + دکتر مجلسی

 

پیری پوست بدن و صورت فرآیندی تدریجی ست که منجر به ایجاد چین و چروک ، شلی و تغییرات کلی در ظاهر پوست می گردد . در سال‌های اخیر ، تقاضا برای درمان‌های غیرتهاجمی ( درمان های بدون به کار بردن سوزن، تیغ جراحی، اشعه های سوزاننده یا هر روشی که بصورت فیزیکی به پوست آسیب بزند) برای جوان‌سازی صورت همراه با انواع فناوری‌ها و دستگاه‌ها مانند ار اف مولتی پلار افزایش یافته است . جمعیت سالخورده به طور مداوم در حال افزایش است و از این رو بسیاری از مردم به دنبال فناوری ها و درمان هایی برای حفظ سلامت پوست و ظاهری جوان هستند . با این حال ، سبک زندگی پرمشغله و توسعه فناوری تقاضا را برای روش‌های جوان‌سازی پوست با روش های غیرجراحی با حداقل خطر و عوارض جانبی و با زمان بهبودی سریع افزایش می‌دهد . پیری فرایندی ست غیر قابل اجتناب اما با پیشرفت های عملی جدید می توان این فرایند را به تاخیر انداخت . با افزایش سن ، سلول ها کلاژن کمتری تولید می کنند که همین امر منجر به افتادگی پوست و چین و چروک می شود . شل شدن پوست در حدود 35 تا 40 سالگی رخ می دهد گرچه از لحاظ علمی پیری پوست از بیست سالگی شروع میشود که کلاژن پوست شروع به کاهش میکند .

اگر در اصفهان هستید و قصد انجام ار اف مولتی پلار را دارید ، با شماره های زیر تماس بگیرید

03136205300
09372022662

مزایا و نحوه عملکرد دستگاه ار اف مولتی پلار چیست؟

همینطور که پیش از این گفته شد RF مولتی پلار می تواند خطوط صورت را کاهش دهد. این روش نه تنها بر صورت اثرات جوانسازی دارد بلکه روی پوست بدن هم میتوان تاثیر گذار باشد و به کاهش سلولیت و همینطور به سفت کردن پوست شکم و بهبود خطوطی که گاهی پس از زایمان روی شکم ایجاد میگردد پس از بارداری کمک نماید ، پوست را سفت و صاف کند ، تولید کلاژن را بهبود ببخشد.

با توجه به اینکه پوست انسان به طور مداوم در معرض اثرات محیطی قرار دارد کلاژن و الاستین ( پروتئین هایی که پوست را سفت نگه میدارند ) سریعتر تجزیه خواهند شد . کلاژن فراوان ترین پروتئین در بدن انسان است . بطور کلی این پروتئین به پوست استحکام و انسجام می بخشد . گرما باعث تحریک کلاژن می شود و با گذشت زمان باعث تولید کلاژن جدید می گردد که سبب سفت تر و جوان تر شدن پوست می شود . با از دست رفتن خاصیت ارتجاعی پوست بعلت بالا رفتن سن احتمال به وجود آمدن چین و چروک ریز افزایش می یابد و و همچنین سطح پوست گسترده تر میشود. تاثیر ار اف مولتی پلار به این صورت است که به لایه های پوستی نفوذ می کند تا بافت پوست و ماده زمینه ‌ای خارج سلولی را که در آن رشته های کلاژن وجود دارد گرم نماید.

حرارت و گرما الیاف کلاژن را بازسازی می کند و سلول های فیبروپلاست را برای تولید کلاژن و الیاف الاستین جدید تحریک می کنند لازم به توضیح است که الیاف کلاژن قابلیت انعطاف دارند ولی در مقابل کشش مقاومند ولی الیاف الاستین قابلیت کشش دارند و به پوست خاصیت کشسانی می دهند. پرتوهای RF امواج الکترومغناطیسی هستند که هنگام برخورد با بافت چربی و پوست انرژی گرمایی تولید می کنند. این انرژی جهت گرم کردن ناحیه مورد نظر در لایه های پوستی به عمقی که از پیش تعیین شده نفوذ می کند . اساسا انرژی دستگاه ار اف مولتی پلار بطور مستقیم تاثیری بر بافت ندارد بلکه موجب تحریک مکانیسم های داخل و خارج سلولی می شود و فعال شدن این مکانیسم ها موجب افزایش گردش خون و تولید و فعال ساز فاکتورهای موثر بر بافت می گردد و این فرایند نتیجه اش سفت کردنتحریک کلاژن جهت کاهش چین و چروک ها ، ترک های پوستی ، سلولیت اسکار آکنه و رفع منافذ باز پوست استفاده می گردد .

مطالعه اولیه با هدف بررسی اثرات بالینی درمان با ار اف مولتی پلار جهت جوانسازی صورت و گردن انجام شد. در این مطالعه چند بیمار با درجه‌های خفیف تا متوسط ​​پیری پوست ، هفته‌ای یک‌بار تحت هشت جلسه درمان با امواج رادیویی قرار گرفتند. عکس‌های بالینی قبل و یک هفته بعد از پایان درمان گرفته شد و بهبود پارامترهای پوست صورت توسط دو محقق مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. پس انجام این روش بهبود قابل توجهی در شلی پوست در بیماران مشاهده شد و همه بیماران از روش راضی بودند و بهبود خوبی در پوست خود مشاهده کردند.

 

ار اف مولتی پلار

 

توضیحات تکمیلی در مورد ار اف مولتی پلار

دستگاه‌های ار اف مولتی پلار فناوری غالبی در درمان غیرتهاجمی پیری پوست هستند ، چرا که این روش درمانی ایمن و مؤثری برای طیف وسیعی از بیماری‌های پوستی می باشد و می تواند باعث کاهش چین و چروک پوست ، بهبود سلولیت، شلی و سستی بدن و بهبود خطوط پوست بر اثر گذشت زمان و بالا رفتن سن شود . امواج ار اف نوعی تشعشع هستند که عبارت است از آزاد شدن انرژی به شکل امواج الکترومغناطیسی که با توجه به میزان انرژی آزاد شده می توان این امواج را به عنوان کم انرژی یا پر انرژی طبقه بندی کرد. پرتوهای ایکس و گاما نمونه هایی از تابش پر انرژی هستند در حالی که امواج ار اف در گروه کم انرژی قرار می گیرند .

هنگامی که فرکانس رادیویی توسط یک جریان متناوب تولید می شود ، میدان الکتریکی ایجاد می شود که به بافت های پوست می رسد و موجب تولید انرژی حرارتی می شود . بر اساس تعداد الکترودهای موجود ، این دستگاه‌های غیرتهاجمی را می‌توان به‌صورت تک قطبی، دوقطبی، سه‌قطبی و چند قطبی و دسته‌بندی کرد . دستگاه های ار اف مولتی پلار می توانند روش های انرژی مختلف را در یک دستگاه ترکیب کنند ، مانند ار اف یکپارچه با سیستم های خلاء ، نورهای مادون قرمز ، لیزرها و میدان های الکترومغناطیسی پالسی . گرمای فرکانس رادیویی اثرات بیولوژیکی متفاوتی دارد . افزایش دمای پوست می تواند باعث انقباض فوری و موقت کلاژن و افزایش سنتز الیاف کلاژن و الاستین توسط فیبروبلاست های پوستی شود .

این تحریک حرارتی همچنین موجب افزایش سرعت تجزیه لیپاز تری گلیسیرید به گلیسرول و اسیدهای چرب آزاد می شود . میدان‌های الکترومغناطیسی پالسی توسط پالس‌ های کوتاه جریان الکتریکی ایجاد می‌شوند که به داخل پوست نفوذ می‌ کند و منجر به تحریک فعالیت‌های مولکولی و سلولی می‌شود . از این امواج ار اف مولتی پلار در پزشکی برای رشد استخوان ، بهبود زخم و برخی بیماری دیگر استفاده شده است. این روش با افزایش تولید فیبر کلاژن توسط فیبروبلاست های پوستی و تحریک رگ زایی منجر به اثرات ترمیم زخم می شوند . ترکیب روش ار اف و میدان های الکترومغناطیسی میتواند تاثیر بهتری بر روند درمان جوانسازی بگذارد . 

امواج رادیویی ، وای فای و مایکروویو همگی اشکالی امواج ار اف هستند. شکل تابش مورد استفاده در سفت کردن پوست با این تکنولوژی حدود 1 میلیارد برابر کمتر از اشعه ایکس انرژی آزاد می کند به همین خاطر است که در دسته امواج کم انرژی جای گرفته است . اولین مزیت ار اف مولتی پلار سفت کردن پوست بدن و یا صورت است. اما با این حال ، به دلیل توانایی در تحریک و تولید کلاژن، ممکن است به مبارزه با آسیب نور خورشید نیز کمک شایانی نماید . قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) می تواند باعث شود که رشته های کلاژن در پوست شکسته و به هم ریخته شوند.

یک مطالعه در سال 2011 نشان داد با تنها 3 ماه درمان ار اف در گروه کوچکی از افراد با علائم خفیف تا متوسط بعلت آسیب با اثرات تابش خورشید آسیب دیده بهبودی قابل توجهی بوجود آمده بود . پارامترهای درمان در روش ار اف بسته به ناحیه درمان و نوع پوست بیمار تعیین می شوند . از بیمار بدون آرایش در یک موقعیت کنترل‌شده عکس هایی قبل از شروع درمان گرفته می شود که پس از درمان بتوان ارزیابی و روند درمان را با توجه به آنها انجام داد .

 

مزایای ار اف مولتی پلار

 

زمان درمان

پس از اتمام دوره درمان اولیه به منظور حفظ نتایج بدست آمده درمان‌ با روش آر اف ، هر سه تا چهار هفته یک بار در طول دوره اولیه درمان خود ، یک نوبت در نظر گرفته شود . برای اکثر بیماران ، بهتر است درمان آر اف مولتی پلار به طور ایده آل ایده آل هر چهار تا شش هفته یک بار تکرار شود.

مراقبت ها

از آنجا که کار با این دستگاهها هیچ آسیب پوستی بهمراه نداره هیچ مراقبت خاصی هم نیاز ندارد. ممکن است حدود ده تا بیست دقیقه اندکی پوست برافروخته و قرمز باشد که خود بخود برطرف میگردد و تا ۲۴ ساعت شاهد شادابی کاذبی در پوست هستیم.

چه مدت طول می کشد تا دستگاه ار اف مولتی پلار تاثیر خود را نشان دهد؟

برخی تغییرات که ناشی از افزایش خون است مثل شاداب تر شدن پوست در همان جلسات اول ظاهر می شود ولی برخی تغییرات که با ترمیم و تحریک تولید کلاژن و الاستین و دیگر تغییرات سلولی حاصل می شود به دو تا شش ماه زمان نیاز دارد.
هیچ اقدام جوانسازی نتیجه داُئمی ندارد و همگی نیاز به تکرار دارند. با دور اول درمان که با ار اف مولتی پلار انجام می شود و حدودا ۶ جلسه است جوانسازی صورت می گیرد و جلسات تکرار به فاصله یک تا دو ماه فقط یک جلسه انجام می شود. نتایج بدست آمده از دور اول درمان تثبیت می گردد و ضمنا روند پیری پوست کندتر خواهد شد.

بعد از درمان با آر اف مولتی پلار ، چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

با توجه به غیر تهاجمی بودن این روش معمولا مشکل خاصی پیش نمی ‌آید جز در موارد نادری که در افرادی پوستشان مستعد جوش زدن است ممکن است این عارضه تشدید شود که بهتر است به پزشک خود اطلاع دهند تا در صورت نیاز روش دیگری جایگزین شود. پروسه هایی که می توان به همراه جوانسازی با آر اف انجام داد.

بسته به هدف زیباجو از انجام این فرآیند ، ممکن است پزشک پیشنهاد دهد از دیگر رویکردهای غیر جراحی بهره بگیرید. برخی از این پروسه ها شامل موارد زیر می شوند :

  • تزریق بوتاکس
  • تزریق فیلر
  • مزوژل و غیره

آر اف مولتی پلار ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهد؟

نیازی به نگرانی نیست ، زیرا تلوزیون ، مایکروفر ، کامپیوتر و حتی تلفن های همراه افراد نیز از امواج رادیویی استفاده می کنند. علاوه بر این ، اشعه هایی که در روند های جوانسازی استفاده می شوند فرکانس پایینی دارند ؛ بنابراین می توان اذعان داشت این درمان در حال حاضر با خطر ابتلا به سرطان همراه نیست.

فواید ار اف مولتی پلار

در صورتی که تحت این درمان قرار گیرید ، می توانید نتیجه ای مانند لیفت صورت به دست آورید ، اما بدون نیاز به جراحی. از دیگر فواید این رویکرد می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • تغییرات طبیعی و تدریجی در ظاهر پوست
  • سریع و بدون درد بودن پروسیجر
  • ایجاد نشدن جای زخم
  • عدم ایجاد پوسته
  • ریکاوری سریع ، به طوری که نیاز به مرخصی گرفتن و یا عدم فعالیت وجود ندارد

 

تفاوت آر اف مولتی پلار و آر اف بای پلار

 

تفاوت ار اف مولتی پلار و ار ف بای پلار چیست؟

در دستگاه های بای پلار ، دو الکترود در یک هندپیس قرار گرفته است. انرژی از طریق یکی از این الکترودها به پوست وارد شده و از طریق دیگری دوباره به هندپیس بر می گردد. اپلیکاتورهای بای پلار کنترل بیشتری در پخش کردن انرژی بین دو الکترود دارند و می توانند با دقت بیشتری ساختارهای پوستی را ارتقا دهند. دستگاه های RF مولتی پلار اما در نواحی بزرگ تری مثل شکم استفاده می شوند. این هندپیس ها سه الکترود یا بیشتر دارند که پزشک می تواند طی یک الگو ، الکترودهای فعال یا غیرفعال را به جهت تاثیرگذاری بیشتر ، کنترل کند.

عمقی از پوست که انرژی به آن وارد می شود ، به فاصله میان الکترودها بستگی دارد ؛ به این معنی که هر چه این فاصله زیادتر باشد انرژی به عمق بیشتری از پوست وارد خواهد شد.

ار اف تک قطبی چیست؟

این دستگاه بر خلاف ار اف مولتی پلار ، تنها یک الکترود دارد که جریان الکتریکی را از طریق اختلاف ولتاژ بین الکترود و بافت انتقال می دهد. این دستگاه امواج را به چند سو منتشر می کند و می تواند تا لایه زیر پوست نیز نفوذ نماید. در این دستگاه قطب های مثبت و منفی در فاصله زیادی از هم قرار دارند ، به همین دلیل امواج رادیوفرکوئنسی به تمام لایه های پوست وارد می شود تا به قطب دیگر رسیده و سپس خارج شود.

امواج رادیو فرکوئنسی موجب گرم شدن بافت می شوند و از این طریق موجب تنظیمات و تغییرات مثبت در بافت می گردند.

برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید

دانلود پی دی اف